Ange e-postadressen som är knuten till dina inloggningsuppgifter. En verifieringskod kommer att skickas till dig. När du fått verifieringskoden kommer du att ha möjlighet att återställa ditt lösenord.

Stamhem

Gården finns i Varalöv ca 4 km söder Ängelholm. Den ägs och brukas av Gunnar & Anita Johansson sedan 1987. Gunnars far köpte egendomen av Arvid Hansson 1948. Gården är på 16 ha och drivs som en ren spannmålsgård med 4 årig växtföljd.

Från och med 2008 odlas vitlök fältmässigt under varumärket VITLÖKSFLÄTAN.

Adress: Stamhem Helsingborgsvägen 400, 26296  ÄNGELHOLM

 

Vitlöksflätan

Vitlöksflätans produkter säljs på marknader och mässor under juli, augusti och september. Vitlökar finns till försäljning hos Rötter i Malmö, Peterborgs Gårdsbutik i Lunds Saluhall och Vikentomaters Saluhall i Viken.

Det finns flätor i olika storlekar och storlekssorterade enskilda lökar.

Varför inte ge bort en vitlöksfläta i stället för en blomma i present?

 

Kommande aktiviteter

2020

Ny säsong med en del frågetecken....

Tyvärr är Höstträdgårdsmässan i Ängelholms Hembygdspark söndag 6 september inställd.

Men Mikaeli Marknad som brukar vara på Fredriksdal i Helsingborg kommer istället att äga rum hemma hos respektive utställare. Datum är densamma dvs söndag 27 september kl 10.00 - 17.00. Välkommen till VITLÖKSFLÄTAN på Helsingborgsvägen 400, Ängelholm. Om ni vill går busslinje 506 utanför vår gård och det är lämpligast att stiga av på hållplats Erikslund, Varalöv. VÄLKOMMEN!

Under säsong (augusti - november) går det bra att handla på gården. Ring före så vi säkert är hemma!